Crosstrainer och lite tankar!

Den här Crocctrainern hämtade jag hem igår med min pappa. Idag provade jag att ta ett pass på 10min och jösses vilken urdålig skick kroppen är.
 
För er som inte vet blev jag gravid i april 2009 och vår dotter kom i slutet av januari 2010. I april samma år fick vi reda på att jag var gravid på nytt trots skydd. I slutet av januari 2011 -  8 dagar innan storasyster fyller år tittade en lillasystern ut. Samma år fast i september trots p-piller blev jag återigen gravid och i början på juni 2012 tittade lillebror ut :) Ja ingen av graviditeterna var inte direkt planerade men jag älskar dom mer än allting annat på denna jord.
 
Min inskrivningsvikt när jag var gravid första gången låg på 84kg. Idag väger jag 88.2kg och pendlar ständigt upp och ner, som mest när jag var gravid vägde jag runt 96-98kg. Jag känner själv att min kropp har tagit väldigt mycket stryk och jag har otroligt mycket att jobba med för att musklerna ska bli starka igen och att jag ska mår bra hälsosamt.
 
Det är verkligen inte lätt men försöker varje dag att ta mig ut för promenad eller cykeltur, yoga tänkte jag komma igång med nu igen när svanskotan äntligen känns bra. Detta har även påverkat mig väldigt mycket psykiskt hur jag ser mig och många tycker inte att jag ser tjock ut, men personligen känner jag mig äcklad över hur stor jag har blivit och vill bara få bort allting. Och det ska jag minsann se till att komma ner till min målvikt och hålla mig där.
 
Här ska inte viktstressas utan det får ta den tid det tar, nu är det JAG som får lyssna på vad kroppen säger och köra efter det!
 


Kommentarer
Hanna

Härligt sanna
Du kommer fixa detta.
:)

2013-01-03 @ 18:05:05
Helena Höijer

Grattis till beslutet!! Nu är det bara att köra så det ryker ;)

2013-01-03 @ 22:40:41
Anne-Maj Wikström

Du har gjort en fin blogg. Kommer att följa med hur det går för dig, så får jag kanske också lite fart på min träning. Kämpa Sanna. Vi skall göra det båda två.

2013-01-06 @ 22:01:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0